maandag 17 november 2014

Sportklassen maandag 17 november

De valiezen in de bus inladen, ging deze ochtend fantastisch vlot. Na afscheid te hebben genomen van mama en/of papa wachtte ons een 2 uur durende busrit. Die verliep erg rustig, gelukkig zonder file.
Rond 10u30 kwamen we in Herentals aan. De één met al wat meer zenuwen dan de ander. Meteen verkenden we het domein rond het sporthotel en velen maakten al kennis met een vastzittende schoen in de modder. Na even wat vrij op het speelplein te hebben gespeeld, aten we ons buikje rond. Na het eten werden we in 2 groepen verdeeld. De ene groep mocht de discipline van judo ervaren (wat voor sommigen misschien wel eens nodig was ;-)), de anderen probeerden sierlijke pirouettes uit op het ijs. Dit gebeurde bij enkele leerlingen met veeeeel vallen en wat minder opstaan.
Toen waren de kamers aan de beurt en het maken van de bedden. "Juffrouw, ik krijg dat laken niet over mijn matras. Juffrouw, kan je helpen met mijn donsovertrek? Juffrouw, ik krijg niet alle kleren in de kast, ..." Je leest het goed, de juffen hadden veel werk om de kamers slaap klaar te krijgen.
Als avondmaal werd ons een lekkere spaghetti voorgeschoteld. Nu zijn de leerlingen in groepjes bezig met het avondspel. Bbrrrr, in het donker, in de modder!! Daarna gaan ze nog genieten van een lekker warme douche en is het dan tijd om te slapen. Het was alleszins een geslaagde eerste dag.
Slaapwel en tot morgen!

Hieronder vindt u enkele sfeerbeelden van vandaag. Meer foto's zijn te vinden op de website van de school.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten