dinsdag 18 november 2014

Sportklassen dinsdag 18 november

Dag 2, een drukke actieve dag.
De eerste nacht is erg rustig verlopen. De meesten zaten fris en monter aan de ontbijttafel. Na het ontbijt leerden we iets meer over ons lichaam tijdens een kort lesmoment.
Om 10u was het tijd om te sporten. Muurklimmen en squash stonden op het programma. Enkele leerlingen bereikten het bovenste punt van de klimmuur en trots dat ze waren natuurlijk. Squashen was voor velen een primeur. Met onze forehand en backhand leerden we om het balletje deftig tegen de muur te slaan. Dat tegen de muur slaan lukte wel, maar het woord 'deftig' mochten we er soms bijdenken ;-)... We kregen trouwens uitleg van de 5de beste Belg.
Om weer op krachten te komen voor de namiddag, kregen we frietjes met stoofvlees op ons bord. Mmmm... Wat was de lekker, zeg.
Vanmiddag gingen we mountainbiken en deden we aan atletiek. Het had deze ochtend al wat geregend en je kan het al denken, de wasmachine zal thuis weer volle toeren mogen draaien.
Bij atletiek oefenden we het verspringen. Het record van vandaag was 3m70. Waauw!
Toen we allemaal wat bekomen waren van de lastige mountainbikerit, had meester Tim nog een uitdagend spel uitgedokterd. Alle leerlingen waren razend enthousiast en de één daagde de ander uit om hoger op de ladder te komen.
Na het avondeten gingen we zwemmen.
Nu ligt iedereen al zalig te slapen als een roosje. Slaap lekker! Op naar dag 3. Morgenochtend bezoeken we de steenkoolmijnen en 's middags gaan we opnieuw 2 verschillende sporten uitoefenen. Daarna doen we een quiz en 's avonds gaan we vrij schaatsen.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten