dinsdag 20 maart 2018

Bosklassen, dag 1

Het verslagje van gisteren komt er wat later op dan voorzien. Een hele trage internetverbinding is de boosdoener. 

Maandag 19 maart:
Na een vlotte busreis van 3u kwamen we toe in Theux. Daar bezochten we Forestia. We begonnen met een klimparcours. Velen kozen meteen voor het moeilijkere deel. Vol zelfvertrouwen klommen de leerlingen wel 6m boven de grond in tonnen, netten, stapten ze over fijne kabels. Erg spectaculair allemaal. Na het klimmen maakten we een wandeling in het dierenpark. We zagen ezels, bruine beren, wolven, lama's, herten, ... Het zonnetje was ook van de partij en deed deugd want de koude wind sneed door merg en been. 
Na het bezoek aan het dierenpark reden we door richting ons verblijf. Al snel pakten we de valiezen uit en gingen we op verkenning op het domein. Een groot grasplein, bos, 3 paarden, een speelplein. Meer hebben we toch niet nodig om ons te amuseren?
's Avonds kregen we een lekkere warme maaltijd voorgeschoteld. Eens de buikjes gevuld waren, was het tijd voor een stevige avondwandeling. Nog eens de koude trotseren was voor velen lastig. 
Ons bedje deed dan ook meer dan deugd.

Op dit moment, dinsdag om 10u21, ligt er een mooi wit sneeuwtapijt op het domein. De kinderen zijn buiten een spel aan het spelen in de sneeuw, in het bos. 

Vanavond komt het verdere verslag van vandaag.






















Geen opmerkingen:

Een reactie posten